De bellers van Socialcall zijn gedreven en oprecht geïnteresseerd in wat het goede doel wil bereiken. Een Socialcall beller wordt geselecteerd op persoonlijkheid en empathisch vermogen en op de motivatie om actief ‘iets goeds’ te willen doen voor de maatschappij.

Meer dan een goed gesprek

Onze bellers doen met plezier en toewijding hun job als verlengstuk voor de ngo’s waar wij voor mogen werken. Er heerst een prettige doch resultaatgerichte sfeer in ons team van betrokken collega’s. Dat draagt eraan bij dat onze bellers trouw zijn aan Socialcall en zo op kunnen treden als een betrouwbaar en kwalitatief verlengstuk van jouw organisatie.

We kiezen voor campagnes altijd de bellers die de taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een beller bij Socialcall voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren.

Ontmoet onze bellers:

 

Ambassadeurs voor het goede doel

De kwaliteit van een gesprek wordt voor een groot deel bepaald door de communicatieve en commerciële talenten van de beller. Voor een goed gespreksresultaat moeten bellers in staat zijn om (on)uitgesproken signalen op te pikken, deze correct te interpreteren en er vervolgens op een juiste manier op te reageren. Die complexiteit maakt het vak van beller tot een vak apart. Op basis van onder meer leeftijd, persoonlijkheid en levenservaring matchen we de bellers die passen bij de organisatie en optimaal kunnen communiceren met de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat onze bellers de beste ambassadeurs zijn voor de organisatie.

Ook werken bij Socialcall?

 

Wij zoeken mensen met levenservaring en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over een aangename telefoonstem en vindt je het leuk om een telefoongesprek te voeren met een commerciële gedachte. Je bent beschikbaar voor minimaal 18 uur per week en je woont binnen een goed bereikbare afstand van Leuven. Neem dan nu contact met ons op!

Goed contact met donateurs


Socialcall verbindt goede doelen organisaties op een prettige manier met hun donateurs. We kiezen voor campagnes altijd de bellers die taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een Socialcall-beller voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren. Maak hier vrijblijvend een afspraak >

 

 

Solliciteer direct

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op

BE: Solliciteer

  • Upload je cv